Lisäpalvelut

Kotkan puistot

Kotkan kansainvälisestikin palkitut puistot ovat paljon muutakin kuin vain puistoja; jokaisella puistolla on oma ilmeensä ja erityispiirteensä. Erityisesti Sapokan Vesipuisto hurmaa talven hämäryydessä upeilla värivaloillaan ja valaistulla vesiputouksellaan. Kumparepuiston kumpareet ovat lumiseen aikaan pulkkamäkiä. 

Kotkansaaren puistoreitti on mitaltaan viisi kilometriä. Voit poimia joukosta mieleisesi puistot tai käydä läpi koko reitin reippaillen tai pyöräillen. Kierros käsittää Sapokan Vesipuiston, Katariinan Meripuiston, Veistospromenadin, Haukkavuoren näkötornin, Palotorninvuoren puiston, Mansikkalahden, Sibeliuksenpuiston ja Yrttipuutarha Kotka-Reduttin.

Kotkan puistot | Visit Kotka-Hamina

Merikeskus Vellamo

Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo, Merivartiomuseo ja monitoimitila Ruuma tarjoavat ajatuksia ja mielikuvitusta kutkuttavia näyttelyelämyksiä ja tapahtumia niin pienille kuin varttuneemmillekin museovieraille. Historiaa voi kokea kuunnellen, katsellen, haistellen, tunnustellen ja myös leikkien ja pelaten. Nähtävää ja tehtävää on vaikka koko päiväksi!

Merikeskus Vellamo | Visit Kotka-Hamina

Maretarium

Maretarium on suomalaisten kalojen luonnonmukainen akvaario. Eri kalalajeja ja vesien pieneläimiä voit nähdä yli 60 erilaista.Akvaariokierroksen ohessa voit tutustua luontokuvanäyttelyyn, katsella luontofilmejä, puuhailla luontokoulussa, lounastaa kahvilassa ja ostaa matkamuistot Meripuodista.
Akvaariokäynti on viihtymistä, nauttimista ja oppimista koko perheelle.

Maretarium | Visit Kotka-Hamina

Täällä on verkkokauppa, josta voit ostaa itsellesi aktiviteetteja, opastuksia, pääsylippuja ja palveluita. Valikoima täydentyy jatkuvasti, joten täällä kannattaa aika ajoin piipahtaa inspiroitumassa.

Aktiviteetit – Visit Kotka-Hamina

Tapahtumakeskus 1h Helsingistä itään

Yritystilaisuudet, juhlat, aktiviteetit ja elämykset

Vain puolen tunnin matka Gasthausista

Aeronautica